Din miljørigtige anlægsgartner i Nordsjælland

Anlægsgartner Nordsjælland

Står du overfor at skulle ordne haven, terrassen eller indkørslen? Så er Din Miljøvenlige Anlægsgartner den helt rigtige samarbejdspartner for dig. Vi rådgiver og hjælper dig med alt fra beplantning til brolægning og sørger, for at du opnår et tilfredsstillende resultat til rimelige priser. I den forbindelse har vi altid fokus på miljørigtige løsninger. Vi gør vores ypperste at være den mest pålidelige anlægsgartner i Nordsjælland.

Erfaren anlægsgartner i hele Nordsjælland

Vi har mange års erfaring som anlægsgartner i Helsingør, men kører i hele Nordsjælland bl.a. Rungsted, Hørsholm, Hillerød, Humlebæk – ja hele vejen fra Helsingør til og med hele Storkøbenhavn. Vi anlægger alt fra højbede til surbundsbede, samt æstetiske flisebelægninger efter kundens ønsker. Vi sætter en ære i at skabe flotte haver og terrasser til vores kunder og gør en dyd ud af at gøre det med fokus på miljøet i hele processen. Derfor benytter vi for eksempel batteridrevne professionelle havemaskiner i videst muligt omfang. Vi undgår også altid diverse gifte, når det kommer til beplantning og haveservice i Nordsjælland.

 

Miljørigtig anlægsgartner Nordsjælland

Hos Din Miljørigtige Anlægsgartner går vi op i bæredygtige løsninger, men altid til ordentlige priser og med god service gennem hele projektet.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Etablering af bede
  • Terrasse belægning
  • Beplantning i haver
  • Etablering af græsplæner
  • Og meget mere…

Brolægning

Står du overfor at skulle lægge fliser til din terrasse eller indkørsel, så tøv ikke med at kontakte Din Miljøvenlige Anlægsgartner. Som anlægsgartnere udfører vi også brolægning i hele Nordsjælland med fokus på høj kvalitet. Med det rette belægningsarbejde kan vi forvandle dine områder omkring indkørsler, terrasser og lignende til smukke og funktionelle arealer. Vi ved, at kvalitet går hånd i hånd med en god dialog, og vi tager højde for dine ønsker og rådgiver gerne, inden belægningsarbejdet går i gang.

Du er altid velkommen til at kontakte Din Miljørigtige Anlægsgartner for at høre mere om priser på anlæg af have og brolægning, samt hvad vi kan tilbyde dig af samlede løsninger.

Ring på 27 85 73 60

Eller se mere om vores andre ydelser såsom haveservice eller fliserens.

Få et uforpligtende tilbud her

Adresse
Få løbende tilbud i din mail?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.