Din miljørigtige anlægsgartner i Helsingør

Anlægsgartner Hørsholm

Søger du en erfaren anlægsgartner i Hørsholm, så kontakt Din Miljørigtige Anlægsgartner. Vi kører i Nordsjælland og tilbyder vores kunder høj kvalitet og altid med miljøet in mente. Som virksomhed lægger vi høj vægt på at være pålidelige. Vi sørger derfor altid for en god dialog omkring jeres projekt, så resultatet lever op til netop jeres ønsker og behov. Hvad end det drejer sig om en indkørsel, beplantning i haven, træpleje eller haveservice, så kan vi hjælpe dig.

Reetablering af have i Hørsholm

Står du overfor at skulle omlægge din have i Hørsholm, eller måske anlægge en ny have helt fra bunden, så er det en dygtig anlægsgartner, du skal have fat i. Hos Din Miljørigtige Anlægsgartner har vi gennem tiden anlagt mange haver i Hørsholm. I samarbejde med vores kunder har vi sørget for, at haven bliver æstetisk og funktionel. I sommerperioden er det skønt at bruge udearealer som et ekstra rum til boligen, og derfor er det vigtigt at få det indrettet korrekt fra starten. Hvad end I er en aktiv familie eller et par, der ønske at nyde smukke bede, så kan vi klare det for jer.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Etablering af græsplæner
  • Trimning af græs
  • Klipning og beskæring af hæk
  • Træpleje (altid udført af arborister)
  • Haveservice
  • Og meget mere…

Din miljørigtige anlægsgartner i Nordsjælland

Hvad koster en dygtig anlægsgartner i Hørsholm?

Hos Din Miljørigtige Anlægsgartner går vi op i at levere høj kvalitet og miljørigtige ydelser. Det betyder dog ikke, at du skal betale mere. Hos os bliver du aldrig overrasket af ekstra regninger, kun af den høje kvalitet i vores arbejde.

Skal vi hjælpe dig videre med din have i Hørsholm?

Har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på din opgave i Hørsholm. Fang os på tlf. 27 85 73 60 eller skriv til os på info@miljoerigtig-anlaegsgartner.dk.

Eller læs mere om vores haveservice her, eller find info om fliserens her

Få et uforpligtende tilbud her

Adresse
Få løbende tilbud i din mail?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.