Din miljørigtige anlægsgartner i Helsingør

Anlægsgartner Humlebæk

Hvad end det drejer sig om hækkeklipning, fliserens eller måske et træ, der skal fældes eller beskæres, så står Din Miljørigtige Anlægsgartner klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring som anlægsgartnere med fokus på byerne i Nordsjælland herunder Humlebæk. Som anlægsgartner i Humlebæk gør vi en dyd ud af at levere så miljørigtige services som muligt. Herudover gør vi altid en særlig indsats i forhold til planlægning og forventningsafstemning. På denne måde sikrer vi at vi kan overholde aftaler og vores egne høje kvalitetskrav. Hos os får du en pålidelig anlægsgartner med hænderne skruet rigtig på. Vores fokus er på dine ønsker og behov til haven.

Anlægsgartner til private og erhverv nær Humlebæk

Hos Din Miljørigtige Anlægsgartner har vi prøvet langt det meste. Således finder du her på siden og en lang række ydelser vi tilbyder vores kunder i Humlebæk. Står du overfor at skulle reetablere din have eller grønne områder, så hjælper vi gerne med det. Vi kan også stå for efterfølgende vedligeholdelse af dine udearealer, uanset om det er til erhverv eller private.

Få en æstetisk og funktionel have i Humlebæk

Om sommeren åbner det fleste op til haven, som bliver et ekstra rum i ens bolig. Derfor er det også vigtigt, at haven indrettes med henblik på at give dig og dine nærmeste et behageligt udeliv. Her skal være plads til afslapning og aktiviteter. Drømmer du om at nyde blomster, dyrke frugttræer eller grøntsager, så hjælper vi dig med at sætte det op.

Måske I er mere til at få en flot græsplæne med plads til boldspil, så klarer vi også den. Vi forstår at etablere en have, så du får den perfekte ramme for netop det udeliv, du ønsker dig, når du er hjemme i Humlebæk.

Anlægsgartner i Humlebæk og omegn

Vi hjælper dig med at skabe flotte grønne områder til dine bygninger, så det er præsentabelt og nemt at holde vedlige. Vi rådgiver dig med hensyn til sammensætning af beplantning og placering, så det ser skarpt ud og står som et flot visitkort, når dine kunder kommer forbi. Hvad end du ønsker, at det skal være praktisk eller æstetisk, så har vi erfaring med at indrette din udearealer efter din ønsker og behov.

Anlægsgartner i Nordsjælland

Kontakt din anlægsgartner nær Humlebæk

Har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Fang os på tlf. 27 85 73 60 eller skriv til os på info@miljoerigtig-anlaegsgartner.dk.

Eller læs mere om vores haveservice her, eller find info om fliserens her

Få et uforpligtende tilbud her

Adresse
Få løbende tilbud i din mail?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.