Beplantning i Nordsjælland

Miljørigtig beplantning i Nordsjælland

Står du overfor at skulle etablere et nyt højbed i din have, eller måske beplantning omkring terrassen? Så tag fat i Din Miljørigtige Anlægsgartner, vi udfører alle former for beplantning i Nordsjælland med fokus på miljørigtig udførsel. Vi sørger for at dine planter, græsplæne og lignende har de bedste forudsætninger for at trives i mange år frem. Din Miljørigtige anlægsgartner rådgiver og vejleder altid omkring sammensætning af planter, så der både er styr på levedygtighed og æstetikken i din have.

Anlægsgartner i Nordsjælland

Beplantning i Nordsjælland til have og terrasse

Beplantning er i princippet en kunstigt skabt vegetation, og man kan derfor godt kalde græsplæner og blomsterbede for beplantninger. Beplantningen kan enten være meget gennemtænkt og struktureret som eksempelvis højbede omkring terrassen eller mere vild og dynamisk. Uanset dine ønsker eller behov for, kan Din Miljørigtige Anlægsgartner levere det og stå for selve beplantningen. Vi har stor erfaring med etablering alle slags haver, så har du helt særlige krav til havedesign, klarer vi også det. Vi leverer altid en professionel og venlig service.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Beplantning omkring terrasse
  • Lægning af græsplænen
  • Højbede beplantning
  • Og meget mere…

Søger du noget af ovenstående eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os. Ring på 27 85 73 60

Skal du have udført stubfræsning, inden vi kan gå i gang med beplantning i din have, så klarer vi også gerne det for dig.

Sammensætning af beplantning til grønne områder

Det kan være svært at udvælge og sammensætte planter til ens have og grønne områder. Der skal bl.a. tages højde for vedligeholdelse og planternes skrøbelighed. Man skal overveje vækstforhold, blomstringstidspunkt, farver osv., og dertil kommer selve beplantningen. Hos Din Miljørigtige Gartner hjælper vi dig igennem hele processen og udvælger i samarbejde med dig de helt rigtige planter til din have. Vi løser alle beplantnings opgaver for private husstande, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

Kontakt os her for hjælp til beplantning i Nordsjælland

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på beplantning. Ring til os i dag på 27 85 73 60

Fandt du ikke helt det rigtige her, så find evt. mere info under anlægsgartner eller haveservice.

Få et uforpligtende tilbud her

Adresse
Få løbende tilbud i din mail?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.