Haveservice i Nordsjælland

Haveservice i Nordsjælland

Haveservice i Nordsjælland

Din Miljørigtige Anlægsgartner udfører professionel haveservice i hele Nordsjælland, bl.a. Rungsted, Hørsholm, Hillerød, Humlebæk, ja hele vejen fra Helsingør, til og med hele Storkøbenhavn. Vi har som navnet beskriver altid fokus på miljørigtige løsninger, og tilbyder en høj service til realistiske priser. Vi bruger så vidt muligt batteridrevne havemaskiner, og bruger kun miljørigtige produkter til pleje af beplantning. Vi har mange års erfaring med at servicere haver og pleje grønne områder, og tager både store og små opgaver ind. Både private, firmaer og det offentlige.

Hækklipning i Nordsjælland

Haveservice involverer som oftest hækklipning, hvilket kan være en omfattende opgaver i selv små haver. Det tager tid at trimme hækken så den står snorlige og efterfølgende kommer et væsentligt oprydningsarbejdet. Hos Din Miljørigtige Anlægsgartner er vi eksperter i at klippe og trimme hæk, og står klar til at levere et flot stykke arbejde til din have. Vi har maskiner og udstyr til at udføre opgaven hurtigt og effektivt, sådan at du blot skal nyde tilværelsen i dine grønne områder.

Kontakt os idag hvis du vil høre mere. Ring på 27 85 73 60.

Professionel haveservice i Nordsjælland

Haver er smukkest, når de bliver plejet og vi ved at det er svært at få tid til i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi at stå for at servicere din have i Nordsjælland, så du ikke skal gøre andet end at nyde den. Med haveservice fra Din Miljørigtige Anlægsgartner, bliver jeres grønne områder holdt pæne og præsentable på professionel vis.

Vi tilbyder service af have og andet havehjælp for både private og erhverv. Skal græsplænen fremstå som et godt førstehåndsindtryk for dine kunder, eller vil du blot gøre naboen jaloux på dine grønne områder, så hjælper vi dig med det. Hos Din Miljørigtige Anlægsgartner har vi det rette professionelle udstyr til græsslåning og haveservice, og efterlader altid din græsplæne præsentabel.

Kontakt os her hvis du søger miljørigtig og professionel haveservice

Kontakt os idag for mere info om haveservice, eller se vores andre sider for mere info om andre ydelser i Nordsjælland. Ring på

Ring på 27 85 73 60

Se evt. vores andre ydelser såsom anlægsarbejde eller fliserens.

Få et uforpligtende tilbud her

Adresse
Få løbende tilbud i din mail?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.