Stubfræsning i Nordsjælland

Stubfræsning i Nordsjælland

Din Miljørigtige Anlægsgartner tilbyder professionel stubfræsning og rodfræsning i Nordsjælland. Med vores professionelle Vermeer udstyr klarer vi langt de fleste opgaver både store som små. Vi sætter en ære i at udføre opgaven til tiden og levere det bedst mulige resultat hver gang. Din Miljørigtige Anlægsgartner vægter mødestabilitet kvalitet højt i alle vores opgaver, og gør os altid umage med at servicere vores kunder på en miljørigtig måde. Udover stubfræsning, kan vi hjælpe med alle andre anlægsgartner opgaver, såsom haveservice.

Hvad er stubfræsning?

Stubfræsning er en let og skånsom måde at få fjernet dine træstubbe, i forhold til normal opgravning og bortkørsel. Ved stubfræsning omdannes stubben til flis og gør det nemt til evt. at reetablere have, hvor træet har stået. Er din have fyldt med stubbe eller rødder, så står vi klar til at hjælpe dig af med dem.

Vi fræser alle stubbe i Nordsjælland nemt og hurtigt til en dybde, hvor evt. tilbageværende rodnet ikke vil være til gene for efterfølgende beplantning. Skulle det være et sygt træ, som skal fjernes helt, sørger vi selvfølgelig for at få fjernet både stub og rodnet.

Hvordan udføres stubfræsning?

Vi har mange års erfaring med stubfræsning og klarer store såvel som små opgaver i hele Nordsjælland. Nederst på siden finder du en video, der viser, hvordan vi effektivt skaffer dig af med uønskede stubbe i din have. Det gøres ved hjælp af en professionel stubfræser. Ved stubfræsning er det essentielt med det rigtige værktøj, samt den rigtige teknik for at løse opgaven hurtigt.

Pris på stubfræsning og rodfræsning i Nordsjælland

Det er svært at angive præcist, hvad prisen bliver på din stubfræsning eller rodfræsning. Størrelsen på opgaverne varierer jo fra gang til gang. Uanset opgavens størrelse og omfang, samt dine ønsker til resultatet, så lover vi rimelige priser.

Hvis du har en eller flere træstubbe, du skal have fræset væk, så ring til os på 27 85 73 60 og få et uforpligtende tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud her

Adresse
Få løbende tilbud i din mail?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.