Træfældning og træpleje i Nordsjælland

Træfældning og Træpleje i Nordsjælland

Hos Din Miljørigtige Anlægsgartner tilbyder vi træfældning i Nordsjælland. Vi gør os i alt med fældning og beskæring af træer, bl.a.

  • Træfældning
  • Topkapning
  • Sektionsfældning
  • Kronepleje
  • Udtynding
  • Styning
  • Opstamning
  • Formbeskæring
  • Sundhedspleje

Din miljørigtige anlægsgartner i Nordsjælland udfører træfældning og træpleje

Professionel træfældning i Nordsjælland

Hos Din Miljørigtige Anlægsgartner tilbyder vi professionel træfældning i hele Nordsjælland, og vi står altid klar til at rådgive og assistere ved alle former for træfældning. Vi har altid fokus på sikkerhed og miljøvenlighed, når vi fælder dit træ. Hos os er det således altid arborister, som plejer og fælder dit træ med stor præcision. Vi hjælper både private familier, men også virksomheder med at fælde træer professionelt.

Almindelig træfældning: Træet kan lægges ned i fuld længde, og fældes ved overflade.

Topkapning: Toppen af træet skæres som delvis træfældning. Bruges blandt andet hvor man vil beholde træet, men det eksempelvis er for højt.

Sektionsfældning: Træet skæres og tages/fires ned i stykker. Denne fremgangsmåde bruges eksempelvis, hvor der er meget lidt plads, risiko for skade på bygninger o.l.

Din Miljørigtige Anlægsgartner har base i Helsingør, men kører i hele Nordsjælland. Vi servicerer bl.a. kunder i Rungsted, Hørsholm, Hillerød, Humlebæk, ja hele vejen fra Helsingør, til og med hele Storkøbenhavn. Se også vores andre services, såsom Haveservice, anlægsarbejde og stubfræsning.

Uddannede arborister til træpleje

Hos Din Miljørigtige Anlægsgartner er det altid uddannede arborister, som udfører arbejdet, så du kan være sikker på et godt og bæredygtigt resultat. Det er således også muligt for os at udtynde træet og udføre professionel kronepleje på dit træ, hvis du ønsker det.

Vi rådgiver og assisterer ved alle former for træfældning og har altid fokus på sikkerheden og miljøvenlighed når vi fælder dit træ. Vi bruger så vidt muligt batteridrevne havemaskiner, med fokus på at skåne miljøet.

Professionel træpleje i Nordsjælland

Træpleje handler om mere end bare den årlige beskæring, hvor du hygge-klipper de par vanris af, som stritter for meget.

Det kan være mange årsager til, at en beskæring er nødvendig. Syge træer er farlige for mennesker og dyr, store træer kan blive et problem for huse, biler osv. Det kan også sagtens være så udramatisk, at det handler om at holde kronen på et lækkert frugttræ nede for bedre at kunne plukke den.

Styning: Styning af et træ, er en meget hård beskæring. Ved indgrebet bliver alle skud skåret tilbage til samme punkt med jævne mellemrum, gerne hver 3-4 år.

Kronetynding/ Kronereduktion: her er det kronens omfang, der skal reduceres, men samtidig bevarer man træets oprindelige form og symmetri. De mest gængse årsager til at vælge en kronereduktion er at kronen skygger og der ønskes mere sol.

Opstamning: Her er det oftest de mindre træer eller større buske, der kommer under behandling. Resultatet vil være flotte træer eller buske, hvor stammen er skåret fri for grene, og kronen står flot og luftig.

Formbeskæring: Formbeskæring handler om træer, der skal have en bestemt form eller udseende. Du har måske set det ved et flot træ, der har fået en æstetisk formbeskåret beskæring med rund, aflang eller måske firkantet krone.

Almindelig sundhedspleje: ved alm. sundhedsplejerske fjernes der eksempelvis døde/døende eller syge grene, samt knækkede og ødelagte grene i kronen.

Kontakt os for hjælp til træpleje og træfældning i Nordsjælland

Har du brug for træpleje eller måske helt at få fældet et træ, så ring til os på: 27 85 73 60

Søger du hjælp til noget, som ikke er nævnt her på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og med vores kompetencer og udstyr klarer vi de fleste opgaver. Ring på 27 85 73 60

 

Få et uforpligtende tilbud her

Adresse
Få løbende tilbud i din mail?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.